Dag 4534: Kleuren

InCollage_20220509_093906209

We hebben bedacht dat er altijd wat kleur in de tuin te zien moet zijn. Dat betekent dat ik echt eens op zoek moet naar een fijne forsythia, want dat is meestal de eerste bloeier van het jaar. Vorig jaar kochten we deze rhododendron wat te laat en we hebben toen ook geen bloem gezien. Nu gelukkig wel. Tussen de drie foto”s zitten steeds twee dagen.

De bloemen steken zo mooi af bij de grijze muur. Daar zal ik binnenkort wel foto’s van maken als de zon daar lekker staat te branden. Misschien kan de struik wel in een grotere pot, maar dat doen we wel als de bloei over is.

dav

 

Ook de azalea werd iets te laat in de border gezet. De roosjes van dezelfde bebestelling hebben het maandenlang erg goed gedaan, maar de azalea heeft de tijd genomen. Wat een schattig kleurtje- erg mooi in die bak vol groen. Overigens is er niks mis met groen. Een volledig onderhoudsvrije tuin, dat is pas erg.

4 gedachten over “Dag 4534: Kleuren

    1. Pippi Bericht auteur

      We zijn heel blij dat we nu wat meer kleur in de tuin hebben. Hopelijk gaat de rest van de vorig jaar geplante struiken en planten ook bloeien.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>