Dag 4539: #rgjournalprompts (15)

Screenshot_20220506_173207

Ooit ontmoette ik een vrouw die niet tegen verrassingen kon. Dat vertelde ze trouwens niet zelf,  dat deed haar man. Ze scheen helemaal hysterisch te worden, ze kon de stress niet aan. Ook als het ging om een verjaardagscadeau. Dan moest hij dagen van tevoren vertellen wat hij gekocht had. Heel gedetailleerd, want soms weet je nog niks als je hoort dat je een nieuwe tas gaat krijgen.

Nou, ik  ben gek op verrassingen. Vaak is het al fijn dat ik iets krijg, want ik vind het echt niet vanzelfsprekend dat Ronald met de Kerst en op Moederdag iets voor me koopt. Hij slaat het nooit over. Dan weer krijg ik een horloge, dan weer een mooie bos bloemen. Hij vraagt nooit wat ik wil hebben. Dat vind ik wel bijzonder, want je hoort niet vaak dat mannen zelf iets uitkiezen. Hints geef ik dan ook nooit.

Mika kan er ook wat van. Hij verrast me af en toe met een doos Toffifee of ander lekkers. Waar ik werkelijk nooit op gerekend had was de UV lamp voor gelnagels. Omdat ik zo overdonderd was – ik had enkele dagen ervoor ook al wat in ontvangst genomen- vergat ik helemaal te vragen hoe hij op het idee was gekomen. Dat cadeau heeft me nog veel meer gegeven.

Want twee vriendinnen en ik hebben nu een WhatsApp chat die begon als plek om over gelnagels te praten en opeens heeft de vriendschap zich enorm verdiept. Iedere dag appen we met elkaar. Over allerlei onderwerpen kunnen we kletsen terwijl we nog nooit met z’n drietjes aan dezelfde tafel hebben gezeten. Dat is een goed antwoord op vraag 25: de beste verrassing komt vaak niet in de vorm van een voorwerp.

4 gedachten over “Dag 4539: #rgjournalprompts (15)

 1. Linda

  Vind het ook bijzonder dat Ronald, zelf met het idee van een kado komt, hoor je echt niet vaak…en wat fijn hè, dat nagels tot zoiets moois kan leiden 🙂

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hij is heel attent en hij weet waar ik blij mee ben. Ja, nagellak heeft mij al veel moois gebracht 🙂

   Reageren
 2. Myrna

  Lief van Ro hoor.
  Ik ben heel blij met jullie !! Wetende dat jullie er elke dag zijn.
  Zelfs nu ik in Turkije zit hebben we contact. Hoe bijzonder is dat.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *