Dag 4544: #tbt #150

nor

Jammer dat ik mijn moeder niet meer kan vragen waarom ze pony’s zo kort en vooral zo scheef knipte. Dit is echt niet d enige foto waarop dat te zien is. Zat wij niet keurig stil terwijl z de keukenschaar in onze haren zette? Of had ze gewoon geen timmermansoog en dacht ze dat ze een puik resultaat had afgeleverd?

Was er dan niemand die haar er op attendeerde dat zulke kapsels een beetje knullig waren? Maar goed, de foto is dan wel weer leuk.   Het corduroy jurkje is trouwens erg schattig. Daar zorgt mijn moeder wl voor- w waren altijd goed gekleed en vaak maakte ze de kleding nog zelf ook. Op een ouderwetse naaimachine die in een houten kast was ingebouwd.

Op de achterkant van de foto zie ik geen merkje dat betekent dat aangeeft of ‘ie in een studio. gemaakt is. Zou mijn vader dit kiekje dan geschoten hebben? Tja, dat is weer zo’n vraag waarop ik geen antwoord op kan krijgen. Het is een beetje dom dat ik bepaalde vragen niet vijftien jaar eerder heb gesteld. Het is mijn tip voor mensen die nog ouders hebben!

7 gedachten over “Dag 4544: #tbt #150

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vraag me weleens af of een dochter er ook zo uit had gezien.Of dat ze net zo’n aardappelhoofd zou hebben als zijn zusje 🙂

   Reageren
 1. Saskia

  Pixy foto, El. Was volgens mij een fotohoekje bij V&D. Ik heb ook foto’s met die telefoon. Volgens mij hebben wij deze foto shoot samen laten maken. Mooie foto van jou overigens!!!! xx

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dan is dat mysterie opgelost, Sas.Dat was mijn eerste gedachte, maar ik miste een stempel. Zal wel op het fotomapje hebben gestaan. Ik ben benieuwd naar de foto’s die jij hebt. Sta je er ook op met een te korte en scheve pony? xx

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *