Dag 4546: #rgjournalprompts (16)

Screenshot_20220506_173207

Rommel zat hier in huis, maar je zou zeggen dat het opruimen van mijn inloopkast niet iets is dat ik op de lange baan schuif. Maar dat is wel het geval. En dat terwijl het helemaal niet zo’n grote klus is. De schoenen die ik niet vaak draag, kunnen in één van de plastic opbergboxen op zolder gepropt worden. Ook heb ik heel veel kleding die weg kan of desnoods opgeslagen kan worden in dozen die ik op de bodem van de kledingkasten kan zetten.

Maar zelfs in het leukste deel van de klus heb ik geen zin: het netjes ophangen van al mijn jurken. Dat komt omdat ik er veel te veel heb en dan zitten de kleerhangers elkaar in de weg. Toch heb ik een paar jaar geleden heel wat naar de kringloopwinkel gebracht. Maar ja, ik koop weleens een jurkje. Dus zal ik moeten wachten tot Mika het huis uit gaat. Dan krijgt hij een nieuwe garderobekast en ik pik zijn oude dan in.

Zo lang kan ik natuurlijk niet wachten, zeker omdat ik al tegen hem gezegd heb dat hij gerust hier mag blijven wonen tot wij omvallen. Dus zal ik er deze zomer toch aan moeten geloven. Het zal uiteindelijk sneller klaar zijn dan ik nu denk. Als alles netjes hangt, zal ik vast erg blij zijn. Waarschijnlijk vind ik kledingstukken waarvan ik het bestaan allang was vergeten. Dat betekent dat ik meer heb dan strikt noodzakelijk is.

 

4 gedachten over “Dag 4546: #rgjournalprompts (16)

 1. Linda

  Wie weer wat je nog voor leuks tegenkomt…vind je t een rot klusje, zie je door de bomen het bos niet meer?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is meer dat ik baal dat ik te weinig ruimte heb. Of teveel kleding, dat zal het wezen.

   Reageren
 2. Myrna

  Ook voor mij zo’n klusje dat ik op de lange baan schuif.
  Ik heb ook te weinig plek , mijn spullen dun ik wel regelmatig uit. Heb nu weer 2 zakken klaar staan. Ik wil niet meer zo veel kleding hebben.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ook ik heb veel meer kleding dan ik nodig heb. Maar ik koop nog steeds jurkjes- kan het niet aan. Ben zo gek op little black dresses. Die draag ik het hele jaar door.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>