Dag 4566: Ali

photo_editor_ds_1654887723963

Er was een tijd dat ik veel bestelde bij Ali Express. Dat het af en toe behoorlijk lang kon duren voordat mijn pakjes werden berg, vond ik helemaal niet zo erg. Als ik iets snel in huis wilde hebben, bestelde ik het wel elders. Soms ontving ik spullen waarvan ik helemaal vergeten was dat ik het bestelde en dat soort verrassingen vond ik wel fijn.

De laatste tijd liet ik Ali links liggen, want ik vind  er niet meer zo makkelijk wat ik best zou willen hebben. Ook hoor ik steeds vaker dat mensen maanden op hun bestelling moeten wachten. Maar vorige maand heb ik het toch maar aangedurfd. Want ik kon een flesje rubberbase voor een cent kopen, inclusief verzending.

Daar had deze Hollander wel zin in. Als mijn bestelling nooit zou arriveren, was ik slechts eencent kwijt. Maar je zal net zien: juist dan heb je het binnen een maand binnen. Ronald kwam het brengen toen ik op bed lag te dutten en ik keek met verbazing naar het pakje, want het kwam met Deutsche Post. Er stond geen woord Chinees op het etiket. Beetje vreemd- het zou dat zitten?

Natuurlijk ben ik blij met mijn aankoop. Waar wel heel raar is dat ik nu steeds aanbiedingen krijg van het Chinese bedrijf en daar zitten heleboel rare dingen tussen. Zo ga ik echt geen mannenonderbroeken met een slurfje eraan bestellen. Of nog ergere spullen. Maar ik zou wel weer een telefoonhoesje met Moomin, Betty Boop of PowerPuff Girls willen. Dus ik zal binnenkort wel weer een poging wagen.

6 gedachten over “Dag 4566: Ali

 1. Linda

  Hahahahahahaha dat meen je niet, met een slurfje…en dat andere nog extremer, zal het maar niet vragen ;)

  Reageren
 2. Cindy

  Bestel zo heel af en toe ook wat, mits ik de tijd heb om erop te wachten inderdaad.
  Vind je het niet erg dat je complete adres nu open en bloot op internet staat?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Bedankt voor de waarschuwing- meestal let ik er wel op.
   Misschien ga ik nog wel iets kopen, maar alleen als ik het niet snel nodig heb.

   Reageren
 3. Myrna

  Telefoon hoesjes en screen protectors zijn altijd fijn van Alie hè. Laat die onderbroeken met siliconen kont erin maar zitten.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>