Dag 4581: Badkamerplanten

sdr

Het is de bedoeling dat er straks in iedere kamer een paar planten staan. Behalve in het toilet, want daar hebben we geen raampje en het is er dus erg donker. Op het plankje met wc-rollen heb ik wel een vaasje met neprozen staan. In de keuken heb ik een paar halfdode cactusjes, een aloë vera en twee plantjes die ik nog net heb kunnen redden van een wisse dood.

In de slaapkamers is geen groen te zien en daar wil ik de komende maanden toch echt iets aan doen. In Mika’s kamer moeten toch minstens twee plantjes staan die de lucht zuiveren. Het ruikt er namelijk altijd naar deo en eau de toilette. Voor de mancave heb ik een paar niet kapot te krijgen kamerplanten in mijn hoofd en ik heb een fijne klus voor Ronald, want in onze slaapkamer moet eveneens veel groen komen.

Speciaal voor mijn werkkamer moet ik me eens. verdiepen in macramé- het schijnt best te doen te zijn, zo’n eenvoudige plantenhanger. Alhoewel- op de plaatjes bij super easy hangers zie ik toch steeds iets staan dat zeer ingewikkeld oogt. Boven mijn bureau voor het raam kan ik wel wat hangplanten gebruiken, want de zeer ondiepe vensterbank staat al vol met allerlei zooi.

In de badkamer heb ik sinds een paar dagen ook weer planten staan. Nu moet ik alleen niet vergeten eenmaal per week een krukje naar binnen te sjouwen, want ik kan niet overal bij en de planten moeten toch water krijgen. Als ik deze plantjes in leven weet te houden, gaan we iets moois maken voor in de slaapkamer.

Maar ik ga ook kijken of ik een en ander kan stekken. Advies is ruim voorhanden op YouTube en waarom zou het mij niet lukken? Omdat ik regelmatig vergeet mijn gieter te hanteren- ik zal zelf maar antwoord geven. Het is wellicht een goed idee om in mijn agenda te noteren dat ik op een bepaalde dag mijn planten moet begieten. Die af=genda ligt onder mijn beeldscherm en daar zit ik toch dagelijks minstens een uur naar te kijken.

2 gedachten over “Dag 4581: Badkamerplanten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>