Dag 4623: #tbt #161

IMG_20220804_164601

Deze foto plaatste de fokster van BAM op Facebook. Dit kiekje werd in 2012 gemaakt en je ziet BAM en zijn nestgenoten plus tante Angel. Zij was een heerlijk pittige hond en zij heeft drie nestjes helpen opvoeden. Heel bijzonder als je bedenkt dat ze zelf nooit pups heeft gekregen. Ze had een engelengeduld met die drukke kleintjes.

Is het duidelijk welk babyhondje BAM is? Inderdaad, hij zit alleen met zijn achterwerk op het kussen en hij kijkt een beetje suffig. Je kunt hier al zien hoe lief hij was. Hij liet zich gewoon opzij duwen en hij kon zichzelf goed vermaken. Toen ik de foto zag, miste ik hem opeens heel erg. Hij was wel mijn eerste hondenkind en door hem heb andere leuke honden leren kennen. Nu ben ik een echteb hondenliefhebber geworden en daardoor zitten Apollo, Fluffy en Popje niet meer in een asiel.

4 gedachten over “Dag 4623: #tbt #161

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>