Dag 4630: #tbt #162

IMG_20220811_170534

Als vriendinnen zeggen dat Mika er zo leuk uitziet, voel ik me altijd wat ongemakkelijk. Ten eerste omdat ik vind dat zijn karakter belangrijker is dan zijn uiterlijk, ten tweede omdat ik na bijna 23 jaar tegen zijn gezicht te hebben aangekeken niet meer zie wat er nou zo mooi aan is. Hij is mijn kind, ik hou van hem en ik ben erg trots op hem omdat hij goed in het leven staat.

Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel zag toen ik bovenstaande foto zag die hij op Instagram had geplaatst. Een vriend maakte de foto toen ze een dagje met een vriendengroep naar het strand van Rockanje waren. Nou, hij is echt een stuk mooier dan zijn vader en moeder hoor. Dat hij zich nooit heeft afgevraagd of hij geadopteerd is! Dus met een beetje geluk krijg ik misschien wel een knap kleinkind.

10 gedachten over “Dag 4630: #tbt #162

  1. Linda

    Hahahahaha jij denkt hetzelfde als ik…hij is een goed uitziende jongen en zeker belangrijker, ook nog eens een goed karakter…en hij heeft toch echt dat alles van twee mooie mensen en je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen :)

    Reageren
  2. Pearl

    Ik herken mezelf in jouw tekst. Ik heb 2 zonen en ze worden ook door iedereen geroemd om hun knappe uiterlijk en vooral hun mooie karakters. Zo trots op mijn jongens. Dat gevoel heb jij ook voor jouw jongen, zo fijn is dat!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>