Dag 4631: Steun

IMG_20220812_170428

Toen ik zag dat men naast de trap naar de tweede verdieping zulke steuntjes had aangebracht, heb ik wat schamper gelachen. Want ik vond het iets voor bejaarden. Maar ik ben erop teruggekomen, want vooral met dit weer trek ik me eraan op als ik naar die bloedhete zolder moet om de was te doen.

Ook ben ik sinds ik mijn linkerenkel een paar jaar geleden brak extreem voorzichtig als ik de trap af loop. Voor de zekerheid sta ik met twee voeten op een trede voordat ik weer een stapje lager ga. Ook van een krukje stappen vind ik tegenwoordig hartstikke eng. Dan zou ik er liefst een stok bij willen hebben. Ja, zo ben ik uiteindelijk toch een echt oud vrouwtje.

6 gedachten over “Dag 4631: Steun

  1. Cindy

    Nou, dan doe ik met je mee. Ga denk ik ook de rest van mijn leven zo een trap af, ben als de dood dat ik weer mis stap.

    Reageren
  2. Linda

    Naar een bloedhete zolder, heb je alles nodig om omhoog te hijsen…maar ik snap wel dat je je enkel niet meer vertrouwd, dat blijft er in zitten..ik stuur je een yin yoga filmpje voor de enkels, wie weet is het wat… ;)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>