Dag 4633: #rgjournalprompts (28)

IMG_20220807_163934

Als ik in een winkel gewerkt zou hebben, kon ik vertellen wat ik zoal verkocht had. Dat is echter niet het geval en ik geloof niet dat ik ooit iets verpatst heb. Mijn miskopen mogen zo meegenomen worden, net als jurken die te klein zijn, schoenen die niet lekker lopen en ik ben  al jarenlang  aan het leuren met zeker 95% van mijn boekenverzameling.

Zelf krijg ik vaak fijne spullen die ik anders zelf had moeten kopen. Dingen aannemen moest ik van mijn moeder gewoon doen. Zeker omdat ik zelf graag iets weggaf. Aanvaarden met gratie, iets dat degene die ik iets geef ook zal doen. Morgen ga ik weer melamine meegeven aan Renée en ik hoop dat mijn boekenplanken aan het eind van de avond een stuk leger zijn.

3 gedachten over “Dag 4633: #rgjournalprompts (28)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>