Dag 4665: #tbt #167

IMG_20220915_130221

Waarschijnlijk ben ik net lang na het maken van deze foto bevallen van Mika. Want het is wel een gigantische buik- het lijkt wel alsof ik een kratje bier per week naar binnen had geklokt. Toen mijn zusje Renée zwanger was, durfde ik haar buik niet aan te raken. Doodeng vond ik het- alsof ze op het punt stond te exploderen. Gelukkig groeide mijn eigen buik niet al te snel en vond ik het opeens niet zo eng, die strakgespannen huid.

Afgelopen maandag was ik bij mijn hoogzwangere vriendin Elis en toen zij er eens goed voor ging zitten zodat ik haar teennagels kon lakken, vond ik het toch een beetje eng toen haar buik zo in de weg leek te zitten. Hoe snel je toch vergeet hoe snel iemand went aan een zwangere buik. Maar zelf was ik toch wel blij dat ik na tien dagen weer in mijn strakke satijnen broek paste.

Waarom ik zo stom sta te poseren in een broek met een wijde trui , vind ik onbegrijpelijk. Waarom vroeg ik nou geen leuk zwart jurkje? De foto werd gemaakt in het huis van Renée en als we toen haar verjaardag vierden, had ik nog dik zes weken te gaan. En dan al zo’n buik. Maar het was voor een goede zaak en ik ben heel blij met wat er uiteindelijk uitkwam.

4 gedachten over “Dag 4665: #tbt #167

 1. Myrna

  Wat een leuke foto !! Je bent prachtig!! En je ziet er zo jong uit hier. En ja er is iets heel moois uit je buik gekomen !

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   De foto werd ongeveer 23 jaar geleden gemaakt. Het was een bijzondere tijd. Spannend, want ik had geen idee wat me te wachten stond.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *