Dag 4668: #rgjournalprompts (33)

IMG_20220904_115459

Mijn favoriete geur is al jaren patchouli. Toch hebi ik nog steeds geen eau de toilette gekocht die gebaseerd is op die geur. Iedere keer als ik dat van plan ben, krijg ik een ander luchtje cadeau. Shalimar, Miss Dior en Féminité du Bois heb ik met heel veel plezier gebruikt. De eerste werd me op een gegeven moment iets te exotisch en zwaar, maar ik heb toch wel enkele flesjes opgemaakt. Nummer twee is toch teveel een juffenluchtje en de derde vond ik niet meer zo speciaal toen Mika zei dat ik naar potloden rook toen ik het op had.

Sandelhout vind ik ook erg fijn ruiken. Maar toen ik een herengeur van Rituals rook waarin die geuren verenigd waren, vond ik het niet eens zo lekker. Op de site heb ik net gezien dat ze genoeg hebben dat ik lekker zou kunnen vinden, dus ik ga maar eens langs de winkel in het dorp om erachter te komen of er iets is waar ik helemaal verliefd op word. Zomaar iets in mijn virtuele winkelmandje gooien doe ik niet, want zeker prijzige luchtjes mogen in het echt natuurlijk niet tegenvallen.

Terwijl ik hier zo zit na te denken over luchtjes realiseer ik me dat ik steeds vergeet iets op te doen. Dat is toch zonde, want een eau de toilette gaat niet eeuwig mee. Overigens is er eentje die ik vaker heb gekocht en die ik nog steeds lekker vind ruiken: Zwitsal. Misschien ga ik daar wel voor, want de lucht van een baby verveelt nooit. Als ik straks alle douchegels en bodylotions heb opgemaakt, neem ik gelijk een paar gele flacons mee. Staat nog leuk in de badkamer ook.

4 gedachten over “Dag 4668: #rgjournalprompts (33)

  1. Myrna

    Ik vergeet nooit parfum op te doen. Het staat naast mijn deo. Gaat vanzelf. Heb niet meer zoveel geuren als vroeger. De keus is niet heel uitgebreid

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *