Dag 4672: #tbt #168

IMG_20220922_113545

Je zou verwachten dat ik nog zou weten wanneer en vooral waar deze foto werd genomen. Op de achterkant staat dat ‘ie in april 1991 werd afgedrukt. Dat hielp me op weg. Toen liep ik stage op een MTS, de school die me later in dienst¬†zou nemen.Het was een grote school in Rotterdam-Zuid en ik had daar een begeleider die me ontzettend veel geleerd heeft.

Tijdens de stage heb ik muurtjes mogen metselen en maakte ik een fotohouder van plexiglas. Blijkbaar heb ik me ook mogen vermaken in het scheikundelokaal. Geen idee wat ik sta te doen. Wel dat je mij nooit zo dicht bij een vlam moet laten staan. In ieder geval had ik een bril die bijna net zo groot was als een veiligheidsbril. Ze hebben me ook in een witte jas gekregen, zie ik.

Het was een hele fijne tijd. Voordat ik aan de stage begon, wist ik niet eens zeker of ik het onderwijs in zou gaan. Toen ik voorlopig afscheid nam, realiseerde ik me dat lesgeven goed bij me paste. Dus dat heb ik nog een hele tijd gedaan voorfat het op een dag afgelopen was. Gelukkig heb ik de foto’s nog.

8 gedachten over “Dag 4672: #tbt #168

    1. Pippi Bericht auteur

     Ja, daar begin ik niet meer aan. Misschien als mijn haar dunner wordt- dan kan ik het makkelijk opsteken.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *