Dag 4676: Pakketbezorging

IMG_20220926_200119

Heel irritant: als ik ruim op tijd ben met het bestellen van hondenvoer staat het pakket binnen twee dagen op de stoep. Nee, in de gang zelfs. Want mijn favoriete pakketbezorger zet alles netjes in de hal. Maar deze keer had ik enorm veel pech. Ten eerste duurde het een paar dagen voordat ik van PostNL hoorde dat ze mijn pakkt hadden ontvangen terwijl Zooplus allanghad gemeld dat de doos opgehaald was.

Daarna vernam ik dat er blijkbaar een bezorger is voor grote pakketten. Nou, mijn vaste bezorger is geen Dwayne Johnson, maar hij heeft weinig moeite met dertig kilo hondenbrokken. Goed, de sterke bezorger zou dus zaterdagmiddag komen. Drie keer raden heeft geen zin: hij of zij kom niet opdagen. Het tijdvak was net voorbij toen ik las dat ze helaas wat vertraging opgelopen hadden. Maar geen nood: het kon tot tien uur ’s avonds bezorgd worden.

Amper een half uur later kwam het tegenvallende bericht dat het niet gelukt was. Het was nog niet eens vijf uur! Verdorie. En vandaag kreeg ik wéér een mailtje waarin nu stond dat ik zelf het bezorgmoment mocht uitkiezen. Nou nou. Wat bleek: het kon pas op dinsdag. Terwijl de brokken dus bijna op waren. Het lijkt wel een ontmoedigingsbeleid! Hebben ze soms liever dat ik de boel door de concurrent laat vervoeren?

Overigens kreeg ik een heel vreemde reactie toen ik PostNL een appje stuurde. Het pakket was namelijk naar Den Haag gestuurd. En daar lag het nu te wachten tot het dinsdag mijn kant op zou komen. waarom beloven ze dan dat het vanuit Tilburg rechtstreeks naar Spijkenisse zou komen? Laat ik er maar niet ver nadenken. Het was vervelend dat we snel naar de dierenspeciaalzaak moesten voor een zak voer, maar we hadden geen keuze. Volgende keer vink ik DPD aan als ik de transporteur mag kiezen.

4 gedachten over “Dag 4676: Pakketbezorging

  1. Pippi Bericht auteur

   Met DPD heb ik slechte ervaringen, maar sinds ik een klacht ingediend heb, gaat het goed.
   Wat moet ik met zo’n speciale service als mijn spullen van uit naar haar gesleept worden? DPD heeft in ieder geval een adres waar alles dat niet bezorgd kon worden naartoe gebracht wordt. Ach, het is lood om oud ijzer.

   Reageren
 1. chucky1012

  Wat erg….
  Die arme honden…..
  Maar fijn dat jullie alsnog naar de dierenwinkel konden gaan.
  Hier zijn of de pakketten al opengemaakt voor ze de eindbestemming bereikt hebben.
  Dus er is geprobeert erin te kijken wat de inhoudt is…..
  De zak van de inhoudt is ook regelmatig geprobeert te openen.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Gelukkig konden we naar de dierenspeciaalzaak waar ze hun voer verkopen.
   Erg toch dat pakjes en enveloppen geopend worden en at er er soms iets uitgehaald wordt. Is ons ook al meerdere keren overkomen.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *