Dag 4679: #tbt #169

IMG_20220929_140152

De foto is pas drie-en-een-half jaar oud. Maar het lijkt langer geleden dat ik in een hoekje in de nieuwe tuin allerlei kruiden plantte. Het was een droom van mij om iedere dag tuinkruiden te plukken waarmee ik het eten nog smakelijker kon maken. De eerste week zag het er prachtig uit, maar al snel kwam ik er achter dat het toch makkelijker is om alles uit een potje te knippen.

Op het moment dat we de tuinkruiden kochten, was Dotje net twee weken weg. Natuurlijk wist ik dat er ooit een andere hond zou komen, maar ik had nog geen haast. Dat kwam later, toen het verlies van -in chronologische volgorde- BAM, mama en Dotje me opeens harder raakte dan ik aanvankelijk dacht. Als ik had voorzien dat de meisjes eind juni, dus dik twee maanden later, zouden arriveren, was ik niet aan de kruidentuin begonnen.

Tegen de tijd dat Fluffy en Popje door de borders banjerden en af en toe een minuscuul kuiltje groeven, waren de kruiden allang dood. Verbrand inde felle zon, verzopen door een paar zomerse buien of gewoon overleden. Een latere poging is ook jammerlijk mislukt- de potjes met kruiden op de oppottafel hebben het ook niet gered. Heeft iemand een tip voor poging drie?

5 gedachten over “Dag 4679: #tbt #169

    1. Pippi Bericht auteur

      Dank je wel voor het doorsturen van de link- ik ga hier zeker mijn oordeel mee doen. Fijn weekend en groetjes!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *