Dag 4715: #tbt #144

IMG_20221103_160459

Als je deze foto ziet, snap je vast wel dat ik kortstondig heb gedroomd dat Mika later een operazanger zou worden. Kijk hem nou zitten met een Bob de Bouwer t-shirt aan, met zijn linkerhand op de toetsen van de piano van mijn moeder. Je zou toch zweren dat hij toonladdertjes aan het oefenen is.

Helaas heeft hij geen zangtalent. Meezingen met muziek doet hij niet- de enige keren dat ik zijn zangstem hoorde, was als we met z’n allen een jarige toezongen. Als hij op zijn kamer zit, hoor ik ook nooit opera’s, maar wel Franse rap. In ieder geval houdt hij van muziek. Dat hij niet de meest snoezige tenor aller tijden is geworden, neem ik hem niet kwalijk. Want dat gebrek aan talent heeft hij van mij.

4 gedachten over “Dag 4715: #tbt #144

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *