Dag 4724: #rgjournalprompts (42)

IMG_20221030_201907

Toen de wekker ging, was ik meteen wakker. Dat verbaasde me, want ik was er ;s nachts vier keer uitgeweest omdat Apollo hoge nood had. Dat klinkt erger dan het was, want uiteindelijk heb ik toch zes uurtjes kunnen slapen. En ik ben gewoon zo blij dat im iedere keer wakker werd. Dat is maar goed ook, want anders was het een rotzooi van jewelste geweest in de woonkamer. Tja, het weer slaat weer om en dan raken Apollo’s darmen in de war.

Erg moe was ik dus niet en vreemd genoeg was ik dat nog steeds niet nadat ik uren inde weer was geweest met het versjouwen van boeken. Alle kinderboeken staan nu in de slaapkamer, net als de meeste spannende boeken. Er bevindt zich nog wat in de werkkamer, maar die staan op de nominatie om weggegeven te worden. Er zullen tijdens deze koude wintermaanden toch zeker genoeg mensen zijn die op de bank willen zitten met een dekentje, een mok warme chocolademelk en een boek met veel moord en doodslag?

De hele dag liep ik heen en weer tussen twee verdiepingen en drie kamers. Eerst nam ik steeds een stapel boeken mee, later bedacht ik dat ik ze beter in een grote boodschappentas kon proppen. Over een uur zal alles wel in de Billy’s staan. Het ziet er al redelijk netjes uit. Maar niet alles staat keurig gerangschikt op de planken. Dar heb ik een eigen systeem voor. Laten we wel wezen: ik ben toch de enige die weleens op zoek gaat naar een boek. Vandaag voel ik me dus behoorlijk energiek.

4 gedachten over “Dag 4724: #rgjournalprompts (42)

 1. Linda

  Lekker bezig geweest, zeg…maar iets waar je van houd en wat je passie is, kan je heel veel energie geven…goeie vibes!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik wilde mijn kinderboeken in dezelfde kamer hebben. Dat is gelukt. Had er meer ruimte voor nodig dan ik dacht!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *