Dag 4731: #rgjournalprompts (42)

IMG_20221030_201907

We wonen nu meer dan twintig jaar in dit huis en pas sinds de uitbraak van het coronavirus zijn we de boel aan het opknappen. Toen we hier kwamen wonen, maakten we het huis schoon en werd er gewit en geverfd. Er kwamen gordijnen en jaloezieën, maar dat was het wel zo’n beetje. In 2018 werd de badkamer onderhanden genomen, maar er was nog veel achterstallig onderhoud.

In 2019 lieten we een nieuwe voordeur, keukenramen en de schuifpui installeren en we hopen in de nabije toekomst de rest van de kozijnen en de gevels aan te pakken. In huis is ook enorm veel gedaan. Alle kamers zijn anders ingericht, er is een en ander aan isolatie aangebracht en vorige week heeft Ronald zelfs een nieuwe vloer op de overloop gelegd. Het ziet er compleet anders uit. Vooral onze slaapkamer- daar staan nu twaalf boekenkasten.

Eindelijk hebben we geen ingebouwd bed meer. Door al die boekenkasten kunnen we er helaas nog steeds niet omheen dansen. Wel is het opmaken van het bed een stuk makkelijker geworden. Het is een hartstikke mooie kamer geworden. Tenminste, in mijn optiek. Wie niet van lezen houdt, vindt er waarschijnlijk geen moer aan. Maar zelfs mijn mannen vinden het een hele verbetering.

4 gedachten over “Dag 4731: #rgjournalprompts (42)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *