Dag 4733: Nieuwe tas

IMG_20221122_084536

Tassen heb ik in overvloed, want er was een tijd dat ik werkelijk geen weerstand kon bieden als ik weer een mooi exemplaar spotte. Tegenwoordig is er slechts eentje in gebruik: een eenvoudige Gucci die dient als hondenuitlaattas. Het is vast de bedoeling dat je er dure make-up en fancy gadgets mee vervoert, maar ik heb de tas gevuld met hondenpoepzakjes, latex handschoenen, een tekentang en een flesje spul om mijn handen mee te desinfecteren.

De fraaiste tassen waar ik voor heb gespaard en die ik op een dag eindelijk kon aanschaffen, liggen ongebruikt in de kast. Het is wellicht een goed idee om ze bij toerbeurten in te zetten, want anders is het zonde. Ze zijn overigens allemaal zwart, dus waarschijnlijk ben ik de enige die kan zien dat ik een andere tas gebruik. Maar als ik mijn nieuwe tas  over mijn schouder heb hangen, krijgt iedereen pijn in de ogen van de hardroze kleur.

Anita had een mooi verjaardagscadeau: deze geweldige Powerpuff Girls tas die nog gevuld was met heerlijk geurende presentjes.  Ze was speciaal naar Primark gegaan om de tas voor mij te kopen en ze heeft maar niet tegen haar netgezel gezegd dat het cadeau voor een vrouw van 61 was. Op papier klinkt het ook een beetje raar, maar ik ben superblij met de tas. Toch ben ik wel blij dat dit het enige Powerpuff Girls artikel was, want anders kom ik in de verleiding om de rest ook te kopen en dat past natuurlijk net bij de inmiddels ingezette ontspulling.

4 gedachten over “Dag 4733: Nieuwe tas

 1. Linda

  Kan het schelen, als jij ‘m mooi vind..wel lief dat ze dat voor jou gehaald hebt…heb trouwens ook alleen maar zwarte tassen, heerlijk..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb ook een Nijntje tas. En nog eentje met die schattige Powerpuff Girls. Mij kan hetbjiets scheelt;en dat de tassen voor kinderen gemaakt zijn.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *