Dag 4735: #tbt #147

IMG_0405-450x600

Deze selfie werd ruim vijf jaar geleden genaakt. Met behulp van een iPad die ik op een parkbankje had gezet, probeerde ik mijn mooie meisjes te fotograferen. Helaas sta ik er zelf ook op, maar ik vond het zo raar om alleen mijn hand in beeld te laten staan. Voor wie het niet meer weet: links zie je Pebbles en Dotje staat rechts. Deze dames liet ik ’s ochtends anderhalf uur uit, daarna ging ik net zo lang met Blaze wandelen.

Ondanks het feit dat we BAM toen moesten missen, was het een mooie tijd. Het was een feest om `Blaze in huis te hebben en toen Carla ziek was en mij vroeg om de meisjes uit te laten, deed  ik dat met alle liefde. Best gedurfd, besef ik achteraf. Ze waren ontzettend sterk en als we langs grote groepen mensen liepen, voelde ik me net Mozes die rustig door de Rode Zee kon lopen. Ouders trokken hun kinderen naar zich toe en ik heb een keer een hooligan de stuipen op het lijf gejaagd.

Alhoewel ik een behoorlijk tuttig type ben, vond ik het geweldig om met deze twee Mechelaars te wandelen. Heel zelfverzekerd ging ik op pad en ik heb het nooit moeilijk gehad. We zijn heus weleens een kat tegengekomen, maar blijkbaar kan ik heel goed nee! zeggen zonder mijn stem te verheffen. Van andere honden hadden we weinig last, want die moesten gelijk de straat oversteken als we naderden. Veel mooie herinneringen hebben met honden te maken, realiseer ik me nu. Gelukkig heb ik er ook nog eens wat foto’s van.

4 gedachten over “Dag 4735: #tbt #147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *