Dag 4736: Geurtjes

InCollage_20221123_125706151

Van Anita kreeg ik niet alleen een geweldige Powerpuff Girls tas, maar ook een paar geurige presentjes. Nu krijg ik heus weleens g]douchegels, handcrème en een deurkaars, maar zelden heeft iemand de beste geurtjes uitgezocht. En ls ik er goed over nadenk, hou ik dus van houtgeuren. Jammer dat Féminité du Bois van Shiseido niet meer te koop is. Nadat Mika opmerkte dat ik naar potloden rook, vond ik het niet meer zo lekker. Onzinnig natuurlijk, want ik had daarvoor een paar flessen opgemaakt.

Met de doos met Therme douchegels ben ik erg blij. Twee ervan had ik net van Ronald gekregen en de andere twee wil ik graag eens uitproberen. Als ze net zo heerlijk ruiken, heb ik een nieuw favoriet merk gevonden. De geurkaars is ook erg goed uitgekozen en ik ben er zuinig mee omdat ik niet even naar de winkel kan rennen voor een nieuw exemplaar. En een handcrème die naar sandelhout geurt? Opeens loop ik de hele dag te smeren!

Misschien zijn al die lekker luchtjes niet strikt noodzakelijk voor de werking van al deze producten. Soms kan de huid er helaas niet tegen. Maar ik zou niet gelukkig worden als alles geurloos was. Natuurlijk loop ik niet de hele dag aan mijn armen te snuffelen, maar een vleugje mag ik graag ruiken. Op mijn gezicht heb ik het trouwens liever niet en daarom ben ik zo blij met de douchegels en de handcrème. Ze ruiken niet opdringerig en ik kan inmiddels niet meer zonder.

 

6 gedachten over “Dag 4736: Geurtjes

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik ben erg blij met de cadeautjes en alhoewel niet alle Therme gels ene houtgeur hebben, vind ik ze echt heel lekker ruiken.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *