Dag 4738: #rgjournalprompts (43)

IMG_20221030_201907

Morgen ga ik voornamelijk zenuwachtig zijn. Want ik krijg de uitslag vanher bloedonderzoek dat ik bij de huisarts liet doen en in de middag word ik gebeld door iemand van de oogkliniek. Nu kan ik wel zeggen dat ik niet zo angstig hoef te zijn voor wat de huisarts me gaat vertellen, want ik eet veel minder zoetigheid van ik de laatste jaren heb gedaan. En die medicatie zal toch zeker ook wel geholpen hebben? Maar wat als het suikergehalte toch nog steeds te hoog is. Of eigenlijk: hoog genoeg zodat ik mezelf moet injecteren?

Dat ik binnenkort enkele injecties in de oogbollen ga krijgen, is wel zeker. Dat werd me tijdens het eerste onderzoek al toevertrouwd, dus ik heb al even aan het idee kunnen wennen. Morgen krijg ik te horen wat men heeft kunnen afleiden uit de foto’s die laatst van mijn ogen zijn gemaakt. Spannend blijft het wel. Graag zou ik durven hopen dat ik nooit meer een injectienaald van dichtbij hoef te zien, maar ik ben bang dat ik morgen iets anders te horen krijg. Was het maar morgenavond!

4 gedachten over “Dag 4738: #rgjournalprompts (43)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *