Dag 4740: Televisie

IMG_20221129_112620

Hij begint die boeken een beetje zat te worden. Ze staan alleen niet in de keuken, badkamer en de keer van Mika, maar verder is er geen kamer zonder boeken. Zelfs in het kleinste kamertje hangt een plankje met een bescheiden rijtje. In de kamer met kledingkasten staan drie boekenkasten, in de slaapkamer hebben we er twaalf ondergebracht en in de werkkamer zijn er geen lege muren meer.

Deze week werd er een nieuwe soundbar bezorgd en toen besloot hij dat de oude naar Mika’s kamer kon. Helaas kon het ding niet aangesloten worden op de televisie die daar staat. Dus kwam hij met een briljante oplossing: een nieuw toestel voor in de woonkamer en de oude naar boven. Die oude is geloof ik pas een jaar of twee in huis. Maar iemand die graag op de bank naar de buis zit te kijken, wil natuurlijk altijd een fijn exemplaar hebben. Het liefst zo groot mogelijk.

Tot zijn enorme teleurstelling kan zijn grote droom voorlopig niet uitkomen: al die boeken weg, net als het wandmeubel. Want dan kan hij een schofterig groot toestel aan de muur hangen. Om dan waarschijnlijk te zeuren dat het net  wordt als in de bioscoop: met pijn in je nek opkijken naar een belachelijk groot scherm. Nu wil ik best van een groot aantal boeken af hoor. Wie er een stuk of duizend wil hebben, mag het me laten weten. Maar ik zie het niet snel gebeuren en dus blijft ene lege muur met slechts een televisietoestel van mega afmetingen voorlopig een droom.

2 gedachten over “Dag 4740: Televisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *