Dag 4743: Nieuwe televisie

De bezorging van de nieuwe televisie duurde iets langer dan verwacht en dus moest Ronald tegen een ongezellige lege plek in de kast aankijken. Hij zegt vaak genoeg dat ik moet leren geduld te hebben, maar wie hem ziet wachten op een niet televisietoestel snapt dat hij het zelf ook nog niet geheel onder de knie heeft, dat rustig wachten.

Hij had het oude toestel allang in de kamer van Mika gezet en het aansluiten van de bijpassende soundbar bleek een fluitje van een cent. Dus als er iets mis was gegaan, had hij altijd nog boven naar de wedstrijden van vier uur kunnen kijken. Mia en Amy waren toch een dagje in Brussel, dus de wedstrijd van acht uur had hij ook mee kunnen nemen op de zolderkamer.

Het viel allemaal reuze mee. Men was iets later omdat de straten zandvlaktes zijn. Het aansluiten ging vrij snel. Vroeger moest je alle kanalen opnieuw invoeren als je een nieuwe tv had. Dat hoeft tegenwoordig niet meer. Vraag me niet hoe dat werkt, maar het lijkt wel alsof je alleen een stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Het toestel bevalt ons wel. Het leuke is dat je ook mooie plaatjes op het beeldscherm kunt krijgen. Moderne kunst of een prachtig landschap bijvoorbeeld. Als we hier geen voetbalverslaafde in huis hadden, zou ik de televisie gebruiken om te dienen als open haard. Een knetterend vuurtje is prachtig om naar te kijken. Rustgevender dan de gemiddelde wedstrijd.

4 gedachten over “Dag 4743: Nieuwe televisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *