Dag 4745: #rgjournalprompts (44)

Het is lang geleden dat ik iedere dag een stuk schreef in een dagboek. Met pen op paper, bedoel ik dan. Soms zou ik er wel weer aan willen beginnen, maar het neemt zoveel tijd in beslag. Daarbij vertel ik hier ook dingen die ik in mijn dagboek zou noteren. Behalve zaken die echt te privé zijn om te delen.

Het schrijven over persoonlijke dingen heeft me altijd erg geholpen bij het verwerken van bepaalde vragen of problemen. Als je al te vaak over dezelfde onderwerpen schrijft, voel je wel dat je echt iets moet ondernemen omdat je niet de rest van je leven over hetzelfde wilt piekeren. Dan moet je wel regelmatig lezen wat je opgeschreven hebt.

Misschien ga ik binnenkort toch maar een dagboek bijhouden. Met korte notities over wat mij bezighoudt. Dat zouden dus ook lijstjes met voors en tegens kunnen zijn. Maar eigenlijk weet ik wel precies wat ik wil- het is alleen niet altijd gemakkelijk om alles te realiseren. Dus voorlopig zal het een boek vol dagdromen worden.

4 gedachten over “Dag 4745: #rgjournalprompts (44)

    1. Pippi Bericht auteur

      Heel erg. Maar ik ben een beetje bang dat het bij mij steeds over hetzelfde onderwerpen zal gaan. Maar goed, misschien pak ik een notitieboek en een pen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *