Dag 4749: #tbt # 149

Deze foto liet Emily zaterdag zien aan iedereen die aan tafel zat. Niemand kon zich herinneren in welk jaar het gemaak werd. Wel weet ik zeker dat ik toen op de lagere school zat. Mijn zusjes en ik zaten allemaal op paardrijden en Saskia en ik mochten mee op een buitenrit. Van Zoeterwoude naar Boskoop.

We gingen van de manege naar de boerderij van een broer van de paardrij instructeur. Het was misschien maar een uurtje rijden. We hadden gelukkig heel lekker weer en toen we aankwamen op de plaats van bestemming waren papa, mama, Renée, Emily en Charles er ook. Plus een vriendje dat we tegenwoordig alleen tegenkomen op begrafenissen.

Moet je mijn moeder zien shinen op de foto. Ze vond het altijd fijn als ze haar kinderen om zich heen had. Ze zal hier nog geen veertig zijn geweest en ze straalt als een jonge meid. Als ik de foto zie, mis ik haar nog meer. Ze heeft al zoveel gemist sinds ze ons in 2018 moest verlaten.

2 gedachten over “Dag 4749: #tbt # 149

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *