Dag 4764: Theelepeltjes

Toen ik mijn zusje Renée het verzilverde Douwe Egberts roomstel en het bijpassende theezeefje gaf, bleek ik nog ergens een theelepeltje uit dezelfde collectie te hebben. Eentje maar en ik beloofde dan ook dat ik op zoek zou gaan naar die schattige Empire lepeltjes.

Maar waar ik ook ging kringloopwinkelen- ik zag ze nergens. Totdat ik bij de kassa stond te wachten terwijl mijn aankopen werden ingepakt. In een mooie vitrine zag ik wat ik al tijden zocht. Het waren er maar liefst zes. Renée mag ze zelf poetsen, want ze kreeg de zilverpoets er destijds bij,

Nu heb ik mijn vizier gericht op een suikerschepje en een klontjestang. Ook heb ik gezien dat er nog een koffiepot bijhoort en hoge glazen in een verzilverde houder. Dus daar ga ik dan maar naar op zoek. Binnenkort moet ik dan maar weer naar de kringloopwinkels in de buurt.

4 gedachten over “Dag 4764: Theelepeltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *