Dag 4766: #rgjournalprompts (47)

Erwtensoep eet ik ook als het buiten hartstikke warm is, er hangt al een par jaar een kerstster boven de bank, met de paaseitjes die ik koop zodra ze in de winkel liggen, doe ik een heel jaar. Maar echte kerstmuziek draai ik alleen in december. Waarschijnlijk omdat ik een hekel heb aan die zogenaamde feestmaand. Die wordt alleen draaglijker als ik hele dagen naar De Notenkraker en de kerstplaat van Kiri Te Kanawa, Roberto Alagna en Thomas Hampson luister.

Met Mariah Carey heb ik helemaal niets, maar haar ultieme kerstnummer vind ik dan weer wel leuk. Of dat wat zeurderige Wham! deuntje. En die stamper van Slade. Maar vooral geen Chris Rea en Paul McCartney. Daar word ik een beetje moe van. Op Spotify kan je heel veel afspeeellijsten met kerstliedjes vinden, maar die laat ik lekker links liggen. Met mijn favoriete december CD’s kom ik de maand wel door.

3 gedachten over “Dag 4766: #rgjournalprompts (47)

    1. Pippi Bericht auteur

      Wij waren in eerste instantie niets van plan. Maar misschien komt het wel dat er met Amy wat gezelligheid bij is gekomen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *