Dag 4771: Nagellak

Als ik me net vergis, heb ik het afgelopen jaar geen nagellak gekocht. Het heeft me geen enkele moeite gekost, dus trots hoef ik er niet op te zijn. Het komt natuurlijk ook omdat ik aan huis gekluisterd ben omdat ik Apollo niet alleen durf te laten. Als er iets misgaat, ruim ik alles op. Dat is het niet. Maar ik vind het onplezierig voor hem. Hoe zou hij zich voelen als er niemand is die hem even naar buiten kan laten?

Ops e valreep kreeg ik een mooi nagellaksetje van de kerstman. Mika was naar De Bijenkorf gegaan en hij liet deze prachtige OPI set inpakken. Dat was een grote verrassing. Jewel Be Bold heet de set die bestaat uit een berrykleurige basis en een topper met grote goudkleurige glitters. Echt heel feestelijk en toen ik de lakjes had gebruikt, kreeg ik meteen zin om weer af en toe wat nagellak te kopen.

Maar ik ga mezelf dan wel aan een paar regels houden: alleen drogisterijlakken die ik pas koop als er een 1+1 aanbieding is. En dan neem ik slechts de blauwtinten. Een uitzondering maak ik dan voor de lakken van Delia Cosmetics omdat die kwalitatief zo goed zijn en er vaak bijzondere kleuren uitkomen. Maar ik geef ook makkelijk nagellak weg, want de belangrijkste regel is: er komt geen Helmer meer bij!

6 gedachten over “Dag 4771: Nagellak

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vond het vooral zo lief van hem.Maar als ik moet kiezen tussen een boek en een paar lakjes….. Doe mij maar een goed kinderboek.

   Reageren
 1. Pearl

  Wat lief van je zoon om dit OPI setje te geven, hij is prachtig! Mijn zoon en schoondochter hebben mij ook een prachtig cadeau gegeven van de Bijenkorf, lief dat ze aan ons denken!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *