Dag 4787: Kruik

Als ik weer eens bedenk dat ik iets nuttigs nodig heb, neem ik me voor maar weer eens naar Action te gaan. Dat ik daar zo’n schattige kruik zou vinden, had ik niet verwacht. Misschien lag er wel eentje van een groter formaat op een andere plek, maar ik kwam deze tegen toen ik bij de babyspullen stond te neuzen.

Het pastelgeel rubberen kruikje is voorzien van een teddy hoes met een schattig berengezichtje erop geborduurd. De kruik is groot genoeg voor onder mijn voeten of op mijn buik. Het is een geweldige aankoop en ik kan het iedereen aanraden. Lekker als je ’s avonds in een fleece deken gehuld op de bank zit.

Bijna was ik vergeten dat ik een paar maanden geleden nog de hele dag zat te puffen. Toen de thermometer op een gegeven moment op negentien graden stond, was ik zo blij. Nu vind ik het bijna koud. Gelukkig heb ik nu een kruik. En ik slaap zo kort dat ‘ie niet eens volledig afgekoeld is als ik wakker word.

10 gedachten over “Dag 4787: Kruik

 1. Cindy

  Ik moet bekennen dat ik al jaren, sinds mijn 19e (verpest door de elektrische deken die ik toen erfde van mijn oma) een elektrische deken gebruik.
  Zet hem aan voor het slapen gaan, 1 a 2 uur van te voren. En stap dan in een heerlijk warm bed. Zet hem dan wel direct weer uit hoor. Maar kan dus niet slapen als ik in een koud bed stap…
  En voor op de bank heb ik ook allerlei fijne spullen om warm te blijven.
  Maar deze kruik is superschattig!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vind het juist heerlijk om in een koud bed te stappen. Lekker fris gevoel! Maar het warmt snel op en dat vind ik dan wel weer fijn. De kruik is meestal voor op mijn buik. Vlak voordat ik ga slapen, laat ik Apollo nog even plassen en buiten is het zo koud.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nou, dat is ook wel fijn, lijkt me. Die erg elegant, maar blauwbekken is ook niet lollig.
   Fijne dag!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *