Dag 4788: 23 pakjes

Dat is nog eens onnutte informatie- is er iemand die wil weten hoeveel pakketjes bij hem of haar zijn bezorgd in het afgelopen jaar? Maar ik was wel benieuwd toen ik in de postNL app zag staan dat ze dat wisten. Dus ging ik maar even kijken en ik was verbaasd dat het er slechts 23 waren. Dat zijn nog geen twee pakjes per maand!

Daarmee sta ik nou niet bepaald hoog in de lijst van buurtgenoten die pakketten thuis laten bezorgen. Nu vraag ik me meteen af hoe groot mijn buurt dan is. Maar goed, ik scoor dus erg matig. Toch laat ik maandelijks echt meer pakjes thuisbezorgen. Die komen dan via een andere bezorgdienst naar binnen.

Als het aan mij ligt, komt alles via postNL, want we hebben een erg vriendelijke bezorger. Soms kan je bij het plaatsen van een bestelling aangeven welke bezorgdienst je prefereert en dan is de keuze niet moeilijk. Maar af en toe heb je niks te kiezen en dan moet ik maar afwachten of het goedkomt.

Zodra ik geld heb, ga ik online winkelen.Dat heb ik gisteravond en vanochtend gedaan en ik verwacht nu maar liefst vijf pakjes. Die worden niet allemaal door mijn favoriete bezorger afgeleverd, maar ik denk dat ik mijn gemiddelde dan toch wel gehaald heb. Zouden de andere bezorgdiensten me ook gaan vertellen hoe vaak ze hier op de stoep gestaan hebben?

8 gedachten over “Dag 4788: 23 pakjes

  1. Pippi Bericht auteur

   Nou, ik heb drama’s gehad hoor. Briefjes inde bus of mailtjes met: u was niet thuis. Ja doei, ik ben altijd thuis als ik weet dt er iets bezorgd wordt! Er zijn sleutels en sieraden uit e pakjes gepeuterd…..

   Reageren
 1. Cindy

  Oei, confronterend, ook meteen gekeken. 95 pakketjes…. Nummer 342 van de buurt. Dat valt me dan weer mee haha.
  En andere bezorgdiensten niet meegerekend. Er komt hier ook regelmatig een DHL busje voorrijden.
  Over beiden tevreden overigens.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *