Dag 4796: Voor je sleutels

Voor. aardigheid heb ik zojuist op internet gekeken hoe je die dingen voor het opbergen van je sleutels noemt. Sleutelrekje, sleutelkast, sleutelkluis, sleutelbox, sleutelhouder- allemaal op bol.com gevonden. Ze zien er allemaal zeer professioneel uit. Echt iets voor mensen die hun zaakjes goed op orde hebben.

Mika en ik zijn onze sleutels regelmatig kwijt. Ronald niet, want aan zijn bos hangt onder andere de autosleutel die zo groot is dat mijn handen er te klein voor zijn. Wellicht zouden we zo’n handig sleutelding op kunnen hangen. Maar waar? Het schijnt beter te zijn om sleutels niet in de hal op te bergen.

Als je dat toch doet, dan in een metalen doosje. Het hele verhaal ben ik vergeten, maar een technisch ingestelde dief kan je auto dan op afstand bedienen. Of zoiets. Maar ja, zo’n fancy automobiel hebben we natuurlijk niet. Dus wij hebben genoeg aan wat ik hierboven laat zien. Heerlijk smakeloos en tegelijkertijd erg handig.

Over het houten kastje met de op Dave Grohl lijkende Sint Petrus heb ik getwijfeld, maar ik heb het toch in de kringloopwinkel om de hoek laten staan. Een beetje spijt heb ik er wel van. Gelukkig heb ik heb ik het kitscherige sleutelrekje met een thermometer en een plaatje van een dansend paar nog. We gaan het maar snel tegen de muur spijkeren.

4 gedachten over “Dag 4796: Voor je sleutels

  1. Linda

    Als je je sleutels elke kwijt bent, is dat wel heel handig…moet je ze alleen niet vergeten daar op te hangen 😉

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *