Dag 4797: Tea Topics vraag 68

Waarschijnlijk koos de bedenker van de theezakjesvragen vrijdagavond uit omdat de meeste mensen op deze avond vieren dat het weekend is begonnen. Omdat ik geen betaalde baan heb, is het voor mij iedere dag vrijdag. En ik heb een man die zelden vrij is in het weekend.

Maar als je vrijdagavond ziet als het moment waarop je bijkomt van de drukke dagelijkse bezigheden, weet ik wel hoe zo’n avond eruitziet. Namelijk ten eerste uitbuiken van het lekkere eten. Voor de televisie, op de bank, tussen de honden in.

Gezellig kijken naar een film of een serie met een glas gekaramelliseerde thee of een kop koffie. Als ik de hele dag net gesnoept heb, neem ik meer dan een droog Maria kaakje. Soms haal ik tompoucen of slagroomsoesjes. Lang duurt de avond niet, want om kwart over elf ga ik slapen.

Voor mij geen glas wijn met een bakje chips. Want van de Merlot die ik lekker vind zou ik weleens te diep kunnen slapen en dan is de nacht zo fijn niet. Dan moet ik zodra ik opsta om te plassen gelijk plas van Apollo opruimen. Eigenlijk zijn al mijn avonden hetzelfde.

7 gedachten over “Dag 4797: Tea Topics vraag 68

  1. Myrna

    Ik slaap niet dieper van wijn. Maakt geen verschil. Vrijdag avond is voor mij een goeie film of serie , een kom chips en een glas wijn !

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *