Dag 4798: #tbt #156

Deze foto werd gemaakt in 2018, misschien begin 2019. Dat ‘ie gemaakt werd, heb ik helemaal niet gemerkt, want ik lag heerlijk te slapen met mijn meisje. Nog niet heel diep, want ik zie dat ik een telefoon of een iPod in mijn hand hou. Die was natuurlijk op Dotje gevallen als ik was gaan snurken.

Niet alleen vanwege Dotje kijk ik met weemoed naar de foto. Het is ook lek om te zien dat oude achtergrond het begin van mijn plantenverzameling te zien is. Links staan de cactussen die van mijn moeder zijn geweest, rechts mijn eerste aankopen in schattige bloempotten. Daartussen een diffuser waarin ik voornamelijk lavendelolie gooide.

Als ik naar de kleurige kaarsenverzameling kijk, mis ik de kringloopwinkel die hier om de hoek zat heel erg. Daar kocht ik ontzettend veel kaarsen. Trouwens ook in twee andere kringloopwinkels in dit dorp, maar in de dichtstbijzijnde bewaarden ze kaarsen voor me. Nu moet ik ze kopen in de supermarkt of in een warenhuis.

De lamp komt trouwens ook uit die fijne kringloopwinkel. Het onderstel is van een lamp die door Jan des Bouvrie voor Gamma werd ontworpen. Een kap zat er niet bij. Gelukkig verkochten ze die ook in de kringloopwinkel en ik zocht deze oranje lampenkap uit om de vorm en de kleur. Verder staat er niks bijzonders op de foto.

4 gedachten over “Dag 4798: #tbt #156

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *