Dag 4801: Adventskalender

Vandaag kreeg ik een verlaat verjaardagscadeau van Elis: de meest recente adventskalender van drogisterij Rossmann. Wat kan mij het schelen dat de feestmaand inmiddels achter me ligt. Al had het dagelijks uitpakken van een presentje de maand wel wellicht iets draaglijker gemaakt. Maar nu ga ik een feestelijke februari tegemoet.

Aan de achterkant van de doos zit altijd een vel papier met foto’s van de inhoud en een korte beschrijving van de producten. Dat heb ik door Aniet en Elis laten verwijderen, want ik wil graag iedere dag verrast worden. Nog drie nachtjes slapen en ik kan het eerste vakje openen.

Dat ga ik iedere ochtend doen als Apollo, Fluffy en Popje uit liggen te buiken op de bank. Dan zet ik een kop thee en ga ik genieten van wat ik uit de kalender gepeuterd heb. Hopelijk zijn er veel bekende spullen bij. Dan zal ik er zeker een review over schrijven. Eigenlijk kan ik niet wachten!

11 gedachten over “Dag 4801: Adventskalender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *