Dag 4804: Tea Topics vraag 69

In ieder geval gaat de reis niet naar een exotisch land, want ik heb vliegangst. Per boot reizen zit er ook al niet in, want ik ben ook bang voor water. Dus al zouden we de geldpest krijgen- dat eiland voor de Zweedse kust zit er helaas niet in.

Dat is zeer spijtig, want het is wel degelijk mijn droombestemming. Misschien moet ik voor de zekerheid maar eens uitzoeken hoe lang ik op een boot moet zitten als ik in het noorden van Duitsland inscheep. Het zou wellicht kunnen lukken als ik een paar borreltjes op heb.

Maar dan moet ik de honden wel mee kunnen nemen natuurlijk. Anders begin ik er niet aan. Dus heb ik me verzoend met het feit dat ik de landsgrenzen waarschijnlijk niet meer zal overgaan als ik op vakantie ga of ergens een landgoed betrek.

Als ik op een veilige manier geteleporteerd kan worden, wil ik overal wel heen. Maar ja, vaak gaat het om de reis, niet de bestemming. In ieder geval droom ik niet van een wereldreis met een rugzak waarin nooit genoeg zwarte zijden jurken en schoeisel voor iedere gelegenheid passen.

2 gedachten over “Dag 4804: Tea Topics vraag 69

 1. Linda

  Heerlijk een reis naar een mooie en rustige plek, met veel mooie natuur…zag van de week een vrouw in uiterste puntje van Schotland, die op een Quat de post rond bracht..ze zei, als ze op het vasteland was geweest, ze blij was als ze weer terug was, en die rust om zich heen had..kan je nagaan wat een rust daar..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik kan het me voorstellen.Maar aan de andere kant: ik denk dat ik toch een beetje bang zou zijn als ik bijna niemand om me heem heb.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *