Dag 4811: Tea Topics vraag 70

Het overdoen is helaas niet meer mogelijk, want zonder mijn ouders kan ik de fijne vakantie in Drenthe niet herbeleven. Wel kan ik er met weemoed aan terugdenken en dat doe ik dan ook regelmatig. Waren er maar veel foto’s gemaakt tijdens die heerlijke dagen.

We zaten in een eenvoudig vakantiehuisje in een bosrijke omgeving, dichtbij een groot paardensportcentrum. We gingen namelijk voor de paarden. Mijn zusjes en ik mochten iedere dag een lange bosrit maken onder leiding van jonge medewerkers.

Onze ouders gingen samen met ons broertje met een huifkar het bos in. Daar stond meestal een pony voor die het vooral rustig aan deed en onderweg lekker ging staan grazen terwijl wij over de ruiterpaden draafden en galoppeerden.

Het waren geweldige vakanties. Het was meestal goed weer en als we niet aan het paardrijden waren, gingen we een stadje in de buurt bezoeken. We bleven niet lang weg, want achteraf besef ik wel dat het best kostbare vakanties waren. Maar ze waren iedere cent waard.

2 gedachten over “Dag 4811: Tea Topics vraag 70

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *