Dag 4825: Tea Topics vraag 72

Er zullen vast mensen zijn die denken dat ik de hele dag op mijn gat zit omdat ik geen betaalde baan heb. Helaas, er valt hier nog genoeg te doen. Honden laten zichzelf niet uit, hun eten pakken ze niet zelf en ze vinden het erg fijn om aandacht te krijgen.

Over de huishoudelijke klusjes wil ik het niet hebben en dan heb ik nog een man die ook genoeg in huis doet en vrijwel iedere dag lekker kookt voor zijn gezin. Boodschappen doe ik, want zolang ik niet hoef te sjouwen, vind ik het best.

Of bedoelt men met deze vraag of ik nog iets doe naast die rotklussen? Met veel plezier` blog ik iedere dag en daar besteed is dus de nodige tijd aan. Als het lezen van boeken gerangschikt wordt onder het rondlummelen in huis, doe ik dus weleens een paar uur niks.

Maar ik zou niet niks willen doen- dat lijkt me namelijk behoorlijk saai. Lekker lezen is een soort beloning voor het doen van dingen waar ik een rothekel aan heb. Misschien zou ik af en toe een dag kunnen niksen. Maar je zal zien dat mijn huisgenoten dan steeds aandacht willen.

Weet je wat ik wel erg graag zou willen? Een nacht lang helemaal niks doen. Behalve slapen, lekker diep en daar nog fijn bij snurken ook. Het liefst in een comfortabel bed. Er niet uit hoeven om te plassen of om Apollo de tuin in te laten om half vier omdat hij nodig moet. Lijkt me geweldig.

3 gedachten over “Dag 4825: Tea Topics vraag 72

 1. Linda

  Een hele dag niks doen, lijkt me verschrikkelijk..en idd wat valt daar onder, niks doen…ik gun jou een hele lange, diepe slaap..zou fijn zijn als iemand een keer de nachtdienst van je over zou nemen, al was het maar voor 1 nacht

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Oh nee, de nachtdienst is voor mij. Ik slaap ook weleens door om dan later te moeten schoonmaken, maar meestal gaat het goed. Ik vertrouw alleen mezelf.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *