Dag 4838: Geuren ontdekken

Als ik niet wil overkomen als een grote hebberd die graag van alles verzamelt, kan ik ook beweren dat ik graag nieuwe dingen ontdek. Zo ging het namelijk wel met muziek en boeken. Als je niet vasthoudt aan één genre, heb je opeens een grote verzameling omdat je zo nieuwsgierig bent. Inmiddels heb ik al wat boeken en nagellakken weggegeven. Voor mijn CS;s heeft niemand belangstelling omdat iedereen Spotify heeft.

Sinds ik in december wierook kreeg van Saskia ben ik weer helemaal in de ban van die lekkere geuren. Zo heb ik een nieuw merk ontdekt, Green Tree. Hun wierook met de geuren van witte salie en patchouli zijn zo lekker. Maar toevallig zijn ze niet makkelijk verkrijgbaar, dus ben ik een beetje aan het experimenteren met andere merken. De Moeder’s Geuren ken ik al van haver tot gort, dus nu kijk ik verder.

Gisteren kreeg ik Nepalese wierook van Linda. Zij had goed opgelet en kwam aanzetten met geuren die bij mij passen. Die ga ik allemaal ontdekken. Vandaag begon ik met de rozenwierook. Die is verschrikkelijk lekker, helemaal niet zoet. Eerder een beetje pittig. Deze geur brandde ik toen ik lekker in mijn stoel zat te lezen. Onder een fleece deken, warmwaterkruik onder de voeten die steunden op een poef.

Wat heb ik heerlijk zitten lezen. De rozengeur zorgde echt voor ontspanning. De nocturnes van Chopin trouwens ook. Zodra ik ongeveer vijf stokjes heb gebrand, zal de geur wel in mijn geheugen zitten. Dan kan ik verdergaan met het ontdekken van nieuwe geuren. Voorlopig ben ik dus nog wel even bezig. Maar het begin is veelbelovend. Dus ik voorzie een toekomst met heel veel wierook.

10 gedachten over “Dag 4838: Geuren ontdekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *