Dag 4840: #tbt #162

Precies een maand geleden plaatste ik een foto en vertelde ik over enkele onverkwikkelijke voorvallen in de familie. Inmiddels weet ik precies hoe het gegaan is- altijd handig als je zusjes hebt die af en toe beter opletten. Het is een heel bizar verhaal en eigenlijk zou ik het best willen vertellen.

Maar er is onlangs een sterfgeval geweest van een betrokkene en er zijn twee mensen die ik niet wil kwetsen door uit de doeken te doen wat een rare snuiters er in de familie rondlopen. Dus plaats ik een foto die gisteren boven water kwam in de nestgenotenchat.

Dit kiekje werd gemaakt toen alles nog koek en ei leek te zijn. Een groot deel van de aanwezigheid herken ik niet eens. Wel weet ik dat we het die dag erg gezellig hadden en dat alle kinderen samen een lied maakten voor het paar dat 12,5 jaar getrouwd was.

Oei, ik zie wel dat wij allemaal pontificaal op de eerste rij in het midden staan. Dat deden we echt niet expres hoor. Maar goed, toen was de verrotting nog niet ingetreden en deed iedereen gezellig. Wie kan mijn ouders, zusjes en broertje spotten?

6 gedachten over “Dag 4840: #tbt #162

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *