Dag 4841: Tea Topics vraag 74

Jawel, ware liefde bestaat. Onvoorwaardelijk liefde die niet al dan niet tijdelijk verdwijnt als je een keertje nee zegt. Maar ik spreek natuurljk alleen voor mezelf hè. Want niet iedereen had een moeder als de mijne. Toevallig ken ik er ook eentje die één van haar kinderen keihard liet vallen. Voornamelijk omdat haar man, verdorie nog de biologische vader ook, dat kind niet moest.

Laatst zag ik op Instagram een mooi bericht: I asked God to give me a man who will always love me. So he gave me a son. Daar had een foto van Mika bij moeten staan. Hij gaat heus weleens zuchten als ik laat merken dat ik zijn fancy schoenen niet zo mooi vind, maar hij is altijd lief voor mij. Hij is de enige man die ooit voor me opgekomen is. Er zijn er niet veel voor wie ik mijn hand in het vuur zou steken en hij staat bovenaan de lijst.

Laten we de honden ook niet vergeten. Apollo, BAM, Blaze, Dotje, Fluffy, Pebbles en Popje- ik kon en kan ze blindelings vertrouwen. Niet dat ze perfect zijn, maar ze steken geen mes in je rug, liegen niet tegen je en tonen affectie als je dat verdient. Af en toe blaffen ze als dat niet uitkomt, maar ze schelden je niet uit als je een kritische opmerking maakt. Over het stelen van elkaars lekkers bijvoorbeeld. Dus ben ik een gelukkig mens.

4 gedachten over “Dag 4841: Tea Topics vraag 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *