Dag 4843: Boekentas

Het leek een miskoop te zijn, deze zwarte Le Pliage Néo van Longchamp. Het ontwerp stond me erg aan, maar eigenlijk is het een wat luxe uitgevoerde boodschappentas. Het ding ging een keer mee naar de kringloopwinkel en daarna hing ‘ie over de achterkant van een stoel in mijn werkkamer.

Maar zaterdag had ik niet zo’n zin om een gigantische shopper mee te nemen naar Donner. Er moeten wel drie dikke en behoorlijk zware boeken mee. Dus toch die vermeende miskoop maar gepakt. En wat denk je? De boeken kon ik er makkelijk in neerleggen zodat ze niet beschadigden. Dankzij de brede schouderriem nog redelijk comfortabel in het gebruik ook.

Zo is deze tas niet langer een miskoop. Het is gewoon een handige boekentas. Als er weer eens een favoriete schrijver komt signeren, kan ik de boeken die ik al bezit, meesjouwen en van een handtekening laten voorzien. En als ik mijn maandelijkse kinderboekenaankopen in een stenen winkel doe, blijven ze netjes zonder dat ik ze heb laten inpakken.

6 gedachten over “Dag 4843: Boekentas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *