Dag 4847: #tbt #163

Gisteren moest ik voor #fmspad een foto plaatsen dat het onderwerp a fleeting moment illustreerde. Meteen wist ik welk vluchtig moment ik wilde laten zien: het moment dat Fluffy haar zus aanspoorde om toch maar met die vreemde mensen mee te lopen.

Dwars door een idioot druk Schiphol. Nadat ze uit hun reisboxen waren bevrijd na een lange reis in het ruim van een vliegtuig. Ze maakten kennis met de mevrouw die hun adoptie geregeld had en moesten mee in een volle auto. Die gelukkig climate control had.

Maar voordat ze daarin zaten, moesten ze door een mensenmenigte en in een lift. Geen wonder dat ze onderweg maar even op de vloer gingen zitten. We hadden de meisjes makkelijk op kunnen tillen, want ze waren klein en licht. Maar ja, ze moesten er toch aan wennen, aan dat wandelen.

Achteraf heb ik spijt dat we ze niet in onze armen hebben genomen om ze gerust te stellen. Maar het is allemaal goedgekomen. Binnen de kortste keren luisterden ze naar hun nieuwe namen en snapten ze dat ze een papa en mama hadden. Voor altijd.

6 gedachten over “Dag 4847: #tbt #163

  1. Pippi Bericht auteur

   Wat een zielige foto, vind je niet? Maar het is helemaal goedgekomen. Ik weet zeker dat ze hier gelukkig zijn en jij weet wel hoeveel ik van mijn meisjes hou.
   xoxo

   Reageren
 1. Linda

  Aaach, El dat Fluffy Popje geruststelde, als ik die foto zie, dan krijg ik gelijk een knoop in m’n maag…hun waren pas overprikkeld

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *