Dag 4853: Tea Topics vraag 76

Eh, aan romantische dates doen wij niet meer. Ook weet ik helemaal wat ik me erbij moet voorstellen. Hoe moet ik het begrip romantisch eigenlijk definiëren? Hoogstwaarschijnlijk is het de bedoeling dat je samen lekker gaat eten en in de bioscoop gaat zitten zoenen. Maar wij houden van films met schieten en achtervolgingen en daar krijg ik geen romantische gevoelens van.

Als Ronald en ik ergens samen heengaan, praten we meestal over de kinderen of maken we plannen voor de tuin. Misschien wil hij het liever over Feyenoord hebben terwijl ik hem er liever van wil overtuigen dat hij een bepaald boek echt moet lezen. Het zit er gewoon niet in en ik heb ook geen behoefte om op een date te gaan. Een lekkere maaltijd bestellen en daarna Netflixen- dat vind ik pas leuk.

11 gedachten over “Dag 4853: Tea Topics vraag 76

 1. Cindy

  Gelijk heb je, hier idem dito. Ben alleen maar ook geen zin om op date te gaan, bevalt me veels te goed in mijn uppie (met mijn katjes dan haha)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik zie weleens per ongeluk een stukje van een datingprogramma op tv. Verschrikkelijk! Zonde van mijn tijd.

   Reageren
   1. Cindy

    Oh verschrikkelijk! Ik weet dat ze bestaan, die programma’s, maar nog nooit gekeken. Lijkt me echt zonde van mijn tijd.

    Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik denk dat jij en ik helemaal geen zin hebben in die onzin. En wat is romantisch nou eigenlijk? Heeft het iets van een wolk waar je snel weer van af dondert?

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *