Dag 4854: #tbt #164

Afgelopen maandag zag ik de op mijn 61e verjaardag geboren dochter van mijn vriendin Elisabeth weer. En ii vroeg me af hoe Mika er ook alweer uitzag toen hij een paar maanden oud was. Destijds telden alle nieuwbakken ouders in weken en maanden. Nu heb ik dat natuurlijk allang afgeleerd.

Mika is nu ruim 23 jaar oud en ik was een beetje vergeten hoe schattig hij was toen hij nog klein was. Er was een tijd dat hij alleen kon liggen! Oo de foto ligt hij mooi te wezen in de box. Stanley zit op de vensterbank toe te kijken. Volgens mij vond ze er niet veel aan, zo’n kind in huis.

Ergens op zolder moet die grote hand nog liggen. Het was een kraamcadeau van een Formule 1 fan, een zoon van goede vrienden van Em en Ap. We hadden ook nog een radiografisch bestuurbare McLaren van Mika Häkkinen. En ons kind kijkt echt nooit naar Max Verstappen. Hij vindt het absoluut niet interessant.

6 gedachten over “Dag 4854: #tbt #164

 1. Linda

  Dat Nijntje huisje en die slinger had ik ook voor Mandy…die moeten nog ergens zijn! Wst een schatje hè, die kleine Mika

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat huisje kreeg ik van een ex-leerling die langskwam terwijl ik lag te bevallen. Hij zat beneden bij de familie te wachten 🙂 Mika is nog steeds snoezig..

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *