Dag 4855: Uit de kast- stashfoto’s 251

Sinds ik gestopt ben met het verzamelen van nagellak zie ik nauwelijks nog aankondigingen van 1+1 aanbiedingen. Ook staan er bijna nergens meer van die fijne graaibakken. Voordat ik woensdag naar de oogkliniek ging, liep ik Trekpleister binnen. Daar hadden ze een bak met lakken tegen 50% korting.

Er lag niet veel moois tussen en je ziet dat ik op zeker heb gespeeld. Geen kleuren die me waarschijnlijk niet staan, dus geen rozetten. DE gele lak heb ik ook laten liggen. Dat is toch een kleur die meestal niet zo goed dekt. Na het weekend ga ik de nieuwe aanwinsten lakken.

6 gedachten over “Dag 4855: Uit de kast- stashfoto’s 251

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb veel zin om de nieuwe lakjes uit te proberen! Oh ja, de klok gaat vooruit….
   Fijne dag!

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Zeker. Als er weer eens een aanbieding is, koop ik weer wat. Maar alleen kleuren die ik echt mooi vind.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *