Dag 4856: Macramé planthangers

Touw is goedkoop, maar omdat ik niet bijster handig ben, heb ik toch maar €1,44 uitgegeven voor een macramé planthanger. Bij Action kwam ik ze tegen toen ik helemaal niet aan het zoeken was. Uiteindelijk heb ik er twee meegenomen. Om uit te proberen.

Ht viel niet mee om het bloempotje er netjes in te krijgen. Dat moest met beleid gebeuren, want als de boel naar beneden dondert, gebeurt dat altijd in het holst van de nacht zodat je opeens rechtop in bed zit. Of de pot valt bovenop die mooie Aalto schaal die ik al jaren heb.

Misschien ja ik toch maar eens een paar meter touw aanschaffen en op YouTube kijken of er een fijne en vooral simpele handleiding is zodat ik zelf eens aan de slag kan gaan. Zo ingewikkeld oogt de planthanger namelijk niet. Als het lukt, zal ik het vol trots laten zien.

6 gedachten over “Dag 4856: Macramé planthangers

  1. Pippi Bericht auteur

   Het klinkt misschien stom, maar bij Action kan je ook mooie kunstplanten kopen. Als je ze boven ooghoogte hangt, ziet niemand dat ze niet echt zijn!
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *