Dag 4857: Boksfilms

Foto van bol.com

Laatst kwam Mika heen enthousiast thuis. Hij was samen met een vriend naar Creed III geweest en hij vond het een fantastische film. Nou, ik was gelijk jaloers, want ik heb die film nog niet gezien.Toen ik hem vroeg of hij de eerste twee delen ook gezien had, bleek het niet het geval te zijn. Dat zou ik nooit doen, een vervolg het eerst gaan bekijken.

Hij heeft ook geen enkele Rocky film gezien. Dus zou hij Creed II vast niet helemaal begrijpen, want daarin gaat Adonis vechten tegen de zoon van Ivan Drago uit Rocky IV. Het lijkt me dan ook een goed idee om samen met Mika naar alle films met Rocky te gaan kijken.

Dat zijn hondenbroertje als tweede naam Adonis heeft, heb ik hem niet eens verteld, maar ik vraag me af of geen lichtje gaat branden als hij ziet wie er in de eerste vier films eerst de rivaal en daarna de vriend van Rocky is. Want ik heb mij grote jongen werkelijk naar Apollo Creed genoemd.

Eigenlijk wilde ik de boksfilms meteen bestellen, want ik vind het fantastische films. Maar volgende week ga ik met vriendinnen krimgloopwinkelen en daarom laat ik nog maar wat staan op mijn bankrekening. In april komt het wel goed en het is niet erg dat ik dan wat leestijd verlies.

6 gedachten over “Dag 4857: Boksfilms

 1. chucky1012

  Oh echt.
  Gossie.
  Jeetje.
  Leuk dat je weer naar kringloopwinkels gaat met vriendinnen.
  Hoop dat iets moois koopt.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb zoveel zin om weer te kringloopwinkelen. Lekker rondsnuffelen en hopelijk geweldige koopjes vinden.
   xoxo

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Vooral bij de Rcksy en Creed delen is het goed om te weten wat er eerder is gebeurd. Ik kijk al uit naar het opnieuw bekijken van alle films. Dan pas ga ik Creed III zien.

   Reageren
 2. Myrna

  Heb de Rocky films gezien. En Creed 1 en 2.
  Ik vond ze beiden zo goed en wil deel 3 zeker zien.
  De sfeer van de Rocky films vond ik zo typisch. Ik hou ervan !!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *