Dag 4860: Tea Topics vraag 77

Omdat ik nogal emotioneel kan regeren, zou je verwachten dat ik graag mijn hart volg. Dat heb ik dan ook gedaan toen ik besloot een mensenkind en meerdere honden in huis te nemen. Maar van die keren dat ik mijn hart links liet liggen en met mijn volle verstand koos voor een andere weg heb ik absoluut geen spijt.

Het waren keuzes die veel mensen niet van mij hadden verwacht. En misschien komt er nog een tijd dat ik me realiseer dat ik wellicht veel moois heb laten liggen. Het heeft me slapeloze nachten gekost, maar tot op de dag van vandaag weet ik dat ik echt niets anders had kunnen doen.

Maar ik moet ook toegeven dat ik al die boeken, jurken, schoenen, tassen, nagellakken, melamine spullen en CD’s niet heb kunnen weerstaan omdat mijn hart zei dat ik het gewoon moest doen. Laten we wel wezen- ik ben nog steeds blij met die uitpuilende kasten. Dus misschien is het volgen van mijn hart zo slim niet.

5 gedachten over “Dag 4860: Tea Topics vraag 77

 1. Linda

  Ja dat is altijd een dingetje, hè..je hart volgen kan kan je ook veel verdriet bezorgen, maar je hoofd volgen ook, maar soms wel het verstandigste

  Reageren
 2. chucky1012

  Groot gelijk.
  Het verzamelen en op zoek gaan naar spullen is toch het leukste wat er is en dan blij thuiskomen dat de zoektocht geslaagd was.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Aanstaande zaterdag ga ik metten vriendinnen weer kringloopwinkelen en ik kijk er zo naar uit. We zijn al eerder gaan shoppen in Alphen aan den Rijn en omstreken, dus ik benieuwd wat ik die keer kan scoren!
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *