Dag 4862: Iets te laat

Pas dik anderhalve week na de sterfdag van mijn vader stond de magnolia in volle bloei. Helaas een beetje laat, want het doet me altijd goed als ik naar die roze bloemen kijk op zo’n toch wat trieste dag. Wekenlang hield ik de steeds dikker wordende knoppen in de gaten en opeens was het dan zover.

Misschien krijgen we dit jaar wel een tweede bloei. Zou het niet leuk zijn als dat plaatsvindt in de eerste week van juni? Dan is het vijf jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van BAM en mijn moeder. BAM lag graag onder de magnolia en mijn moeder was dol op magnolia’s.

Hier zie je BAM met een boel bloesemmbladeren op de grond.

sdr

Mijn ouderlijk huis. Neefje Luuk met op de achtergrond de weelderig bloeiende magnolia.

6 gedachten over “Dag 4862: Iets te laat

 1. Cindy

  Prachtig! Hopelijk een 2e bloei dan. Is daar warm en zonnig weer voor nodig? Dan yes please, snak
  naar beetje zon en warmte inmiddels.
  En jeetje, alweer 5 jaar, je moeder en BAM…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We zullen zien of er nog een tweede bloei kot. Vorig jaar hebben we er tevergeefs op gewacht.
   Het is binnenkort alweer vijf jaar geleden. En het went nooit.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *